Page > AnvÀndarvillkor > Intervin

AnvÀndarvillkor

AnvÀndarvillkoren uppdaterades senast 20/09/2021

Provpaket.se ger information om gratisprover, produktprover, vÀlkomstpaket och andra artiklar som du kan bestÀlla till din brevlÄda hemma.

Vi sÀljer inte produkter

Provpaket.se sÀljer inga produkter pÄ webbplatsen och ansvarar inte för nÄgra produkter. Du mÄste skicka frÄgor om produkten till det företag som sÀljer produkten. Denna webbplats innehÄller lÀnkar och information till tredje parts webbplatser. Vi Àr inte ansvariga för att granska eller utvÀrdera innehÄll eller riktighet, och vi garanterar inte och tar inget ansvar för material frÄn tredje part, webbplatser eller annat material frÄn tredje part, produkter eller tjÀnster. DÀrför Àr anvÀndningen av tredje parts webbplatser pÄ egen risk.

LĂ€s alltid villkoren

Var noga med att lÀsa villkoren för den produkt du vill bestÀlla pÄ tredje parts webbplats (bestÀllningssida) innan du bestÀller, sÄ att du alltid vet hur mycket porto och hanteringsavgifter som mÄste betalas och om det finns andra villkor .

Fel och brister

Köpvillkor, medlemsvillkor, priser etc. kan Àndras pÄ sidan som vi lÀnkar till. DÀrför kan vi inte garantera att villkoren och informationen om produkten pÄ vÄr webbplats inte innehÄller fel och utelÀmnanden.

Produktbeskrivningar

Vi har inte testat produkten pÄ webbplatsen. DÀrför Àr produktbeskrivningarna pÄ vÄr webbplats mestadels baserade pÄ produktbeskrivningarna pÄ de mÄlsidor vi lÀnkar till. Eftersom mÄlsidan ofta uppdateras kan vÄr beskrivning vara baserad pÄ en Àldre mÄlsida.